„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Aicina uz tradicionālo Miķeļdienas gadatirgu Jēkabpilī

jekabpils.lv

30.septembrī Jēkabpils pilsētas pašvaldība aicina uz tradicionālo Miķeļdienas gadatirgu Jēkabpilī, Krustpils brīvdabas estrādē.

Tirgotājiem pieteikumus lūdzam sūtīt uz Jēkabpils pilsētas domi, Vienas pieturas aģentūru, e pasts: vpa@jekabpils.lv, plašāka informācija zvanot uz tālr. 65236777.

Tirgū apmeklētāji varēs iegādāties laukos izaudzētās, bagātīgās rudens veltes – dažādu šķirņu ābolus, resnvēderainus ķirbjus, sīpolus un citus dārza labumus. Bitenieki dzeltenu kā dzintars burciņās būs salējuši medu, zvejnieki atvedīs smeķīgu, kūpinātu zivi. Miķeļdienas gadatirgū varēs nopirkt māla, koka, ādas, metāla un citus amatnieku izstrādājumus.

Bet tirgus nebūtu īsts tirgus, ja tajā nebūtu dzirdama andelēšanās un kaulēšanās. Ciemos atbrauks Ikšķiles svarcēlāju klubs ar savu programmu, un viņi arī būs tie, kas palīdzēs nosvērt smagāko ķirbi. Skanēs mūzika, folkloras ansambļi skandēs dziesmas un dejotāji rudens lapu izkrāsotajā zālē griezīs dančus.