„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Dagdas vidusskolā strādās āra klase

Foto S. Karpoviča

Dagdas vidusskola ir ierīkojusi āra klasi, kur skolēni brīvā formā apgūs visus mācību priekšmetus, tostarp matemātiku, kas tiks sasaistīta ar citiem dabaszinību priekšmetiem, literatūru, apvienojot ar kultūrvēstures, mākslas pamatiem, pastāstīja Dagdas vidusskolas direktore Vija Gekiša. 

Tāpat skolā ir renovēts zēnu un meiteņu mājturības kabinets un sanitārie mezgli 1. stāvā, turklāt viena tualete tika pielāgota personām ar kustību traucējumiem. Vēl šovasar sāksies lielākais projekts, proti, skolas stadiona pārbūve, ko finansē ES Latvijas-Lietuvas pārrobežu sadarbības programma „Interreg” un Dagdas novada pašvaldība, uzsvēra V. Gekiša.

Āra klase ir izveidota ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai un Dagdas novada pašvaldības atbalstu, tikmēr klašu un sanitāro mezglu remontā ieguldīti pašvaldības līdzekļi.