„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Daugavpilī notiks piektais biznesa forums

Publicitātes foto

20. un 21. septembrī Daugavpilī jau piekto reizi notiks Starptautiskais Austrumbaltijas biznesa forums, kurā piedalīsies simtiem uzņēmēju no Latvijas, kā arī ārzemēm. Tā kā šogad pasākumam aprit pirmā jubileja, tas notiks svinīgā gaisotnē Daugavpils teātrī.

Pirmajā dienā, kā ierasts, tiks apmeklēti dažādi uzņēmumi un kultūras objekti. Savukārt nākamajā dienā dalībniekus gaida jauninājums – agrāko prezentāciju vietā 21. septembrī notiks trīs paneļdiskusijas ar ekspertu piesaisti.

Tēma „Eksports” – Ross Kingslands, biznesa un motivācijas treneris. Piedalās ministriju, valsts institūciju, SIA „Magistr” un SIA „Axon Cable” pārstāvji.

„Investīciju vide” – Pēteris Strautiņš, bankas „Luminor” ekonomists, makroekonomikas eksperts un biznesa apskatnieks. Piedalās valsts institūciju, Latgales SEZ, Daugavpils domes un uzņēmuma „Buildit Latvia” pārstāvji.

„Cilvēkresursi” – Zuarguss Zarmass, bijušais TV raidījumu vadītājs, emocionālās inteliģences un komunikācijas treneris. Piedalās reģionālo izglītības iestāžu, NVA un SIA „Deora Pluss” pārstāvji.

Pēc tam norisināsies kontaktbirža, būs privātas komunikācijas iespējas. No pl. 17.00 līdz 19.00 TC „Ditton Nams” – atklāto diskusiju pasākums „Lavka”, kas būs veltīts jaunajiem uzņēmējiem.

Forumam var reģistrēties līdz 31. augustam pašvaldības vietnē daugavpils.lv (baneris).