„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Rēzeknietes atgūst titulu

pexels.com

Latvijas sieviešu futbola izlases galvenais treneris Didzis Matīss nosaucis valstsvienības kandidātes, gatavojoties Baltijas kausa izcīņai, kura notiks septembrī.

Uz izlasi uzaicinātas daugavpilietes Diāna Skribina un Sofija Ņesterova, kura šajā sezonā pārstāv RFS, kā arī Ligita Tumane (Rēzekne) un Paula Linda Liniņa (Preiļi/Daugavpils).

Savukārt Olainē noslēdzies Latvijas U14 čempionāts meiteņu komandām, kurā rēzeknietes atguva čempioņu titulu.

U17 jauniešu izlase izcīnīja piekto vietu astoņu izlašu konkurencē starptautiskā turnīrā Kijevā, kas bija veltīts Ukrainas Futbola federācijas pirmā prezidenta Viktora Baņņikova piemiņai.

Uz izlasi bija izsaukti vairāki „Daugavpils” audzēkņi – Salvis Petriks, Aleksejs Kudeļkins, Dmitrijs Rakuls, Vladislavs Timofejevs, Marks Ziļs. Turnīrs Kijevā bija svarīgs izlases sagatavošanās posms Eiropas U17 čempionāta atlases spēlēm, kuras Latvija aizvadīs no 25. līdz 31. oktobrim, sacenšoties ar Beļģiju, Grieķiju un Moldovu.

Daugavpils futbola akadēmijas audzēkņi četras dienas piedalījās turnīrā „Dobrecova kauss” Liepājā. 2006. gadā dzimušie futbolisti uzvarēja, bet 2007. gadā dzimušie puiši izcīnīja bronzu. Sacensības notika trijās vecuma grupās, tajās piedalījās 80 komandas no piecām valstīm.