„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.9 °C
apmācies

Viktorīna par godu Latvijas simtgadei

Spēle Jekabpils Tautas namā // Foto: lv100.prataspeles.lv

Biedrība „Prāta spēles” sadarbībā ar Daugavpils domi organizē izklaidējošu komandu erudīcijas spēli «Prāta spēles: Simtgades kauss», kurā varēs sacensties zināšanās par Latvijas vēsturi, kultūru, dabu, ģeogrāfiju utt. Šīs sacensības būs dāvana Latvijas simtgadē.

Viktorīna «Prāta spēles: Simtgades kauss» notiks visos Latvijas reģionos. Daugavpilī tā norisināsies 14. septembrī pl.18.00  Marka Rotko mākslas centrā.

Dalība ir bez maksas. Piedalīties spēlē var jebkurš interesents individuāli vai izveidojot komandu četru līdz sešu cilvēku sastāvā – svarīgi, lai komandā būtu vismaz viena pilngadīga persona. Lai pieteiktu savu dalību, jāaizpilda reģistrācijas anketa vietnē  lv100.prataspeles.lv , izvēloties attiecīgo pilsētu.  Katrā pilsētā tiks noskaidrotas 5 zinošākās komandas, kuras 10. novembrī Rīgā piedalīsies lielajā finālā.

Organizatori uzskata, ka „Prāta spēles” ir lieliska iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt laiku un kopā ar saviem draugiem, kolēģiem vai ģimeni uzzināt daudz ko jaunu par Latviju.