„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Stāvvietas vēl joprojām nav

pixabay.com

Augusta beigās SIA „DSM Meistari” uzvarēja konkursā, saskaņā ar kuru jāpabeidz stāvvietas ierīkošana Klusajā ielā, blakus Valsts ieņēmumu dienesta ēkai un kapsētai.

Komunālās saimniecības pārvaldes (KSP) vadītāja vietnieks Artūrs Džeriņš pastāstīja „Latgales Laikam”, ka līgums ar iepriekšējo firmu tika lauzts. Autostāvvietas būvdarbi Klusajā ielā ilgst jau gandrīz divus gadus, izraisot iedzīvotāju neizpratni. Pērn darbu izpildi ietekmēja ilgstošās lietavas, taču iepriekšējais darbu izpildītājs – uzņēmums „CKD D” pret saviem pienākumiem izturējās nolaidīgi. Tādējādi sākumā firmai tika noteikts naudas sods, bet vēlāk līgums ar to tika lauzts. Tagad, kā apgalvo KSP, jāpaveic neliels darbu apjoms, un jau tuvākajā laikā stāvvieta varētu tikt nodota ekspluatācijā. Jāpiebilst, ka šo darbu pabeigšana izmaksās 38 000 eiro.