„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Virslīgā saasinās cīņa par medaļām

Publicitātes foto

1. septembrī notika Latvijas futbola virslīgas čempionāta 20. kārtas spēles.

Pēc ilgāka laika komandai „Metta/LU” ir visas iespējas palikt virslīgā, izvairoties no spēlēm par tiesībām arī nākamajā sezonā cīnīties augstākajā divīzijā. Rīdzinieki pieveica „Jelgavu” ar rezultātu 3:0, vienus vārtus guva Vladislavs Fjodorovs. Tādējādi „Mettai/LU” jāizcīna vēl pāris punkti, un par palikšanu virslīgā būs jācīnās Zemgales komandai. Jelgavnieku komandā rezervē joprojām ir Vladislavs Kurakins.

Jūrmalas „Spartaks” cīnījās neizšķirti ar „Liepāju” – 2:2. Jūrmalnieku vārtus visas 90 minūtes sargāja Jevgeņijs Nerugals. Savukārt uz maiņu iznākušais Andrejs Kovaļovs kompensācijas laikā realizēja 11 m soda sitienu un palīdzēja „Spartakam” izvairīties no zaudējuma.

Savukārt „Rīga” pārliecinoši uzvarēja „Valmieru” – 3:0. Rīgas komandā pamatsastāvā laukumā devās Antons Černomordijs un Ivans Lukjanovs, abi bija laukumā 90 minūtes.

„Ventspils” pieveica RFS – 2:0. Kurzemes komandā šajā spēlē rezervē bija Dmitrijs Litvinskis.

Latvijas futbola virslīgas čempionāts 2018

  1. „Rīga” – 46
  2.  RFS – 43
  3. „Ventspils” – 40
  4. „Spartaks” – 33
  5. „Liepāja” – 32
  6. „Jelgava” – 14
  7. „Metta/LU” – 13
  8. „Valmiera” – 2