„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Krāslavas slimnīcā pacientus uzņem izremontētā nodaļā

(1) Atjaunotā Krāslavas slimnīcas uzņemšanas nodaļa

3. septembrī Krāslavas slimnīcā noslēdzās uzņemšanas nodaļas remonts.

SIA „Krāslavas slimnīca” galvenais ārsts Aleksandrs Jevtušoks pastāstīja, ka uzņemšanas nodaļā ir nomainīta elektrības, ventilācijas, ūdensapgādes, karstā ūdens padeves un apkures sistēma, kā arī veikts kosmētiskais remonts. Būvdarbus veica Krāslavas uzņēmums „RH Būve” un Lazdonas SIA „Ceturtais stils”.

„Būvdarbu kopējās izmaksas ir 160 000 eiro (bez PVN). Tā kā tas ir Eiropas Reģionālā attīstības fonda atbalstīts kvalitatīvas veselības aprūpes pakalpojumu pieejamības uzlabošanas un infrastruktūras attīstības projekts, tad fonds daļu naudas atdos atpakaļ. Savukārt slimnīca par saviem līdzekļiem iegādājās jaunas mēbeles, teica A. Jevtušoks.

Veselības ministrija Krāslavas slimnīcai piešķīrusi aptuveni vienu miljonu eiro. Tie jāiegulda slimnīcas modernizācijā, tostarp aprīkojuma iegādē, līdz 2022. gadam, piebilda A. Jevtušoks.   


Foto J. Roga