„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.8 °C
apmācies

Satiec „Latgales Laiku” Uzņēmēju dienās Rēzeknē!

Jau ceturto reizi norisināsies ikgadējais pasākums “Uzņēmēju dienas Latgalē 2018”, kas notiks 21. septembrī no pl. 10.00 līdz 18.00 un 22. septembrī no pl. 10.00 līdz 17.00 Latgales vēstniecībā GORS. Kā ierasts, ar sava novada interesantākajiem ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem piedalīsies Latgales novadu pašvaldības.

21. septembrī ikvienam būs iespēja apmeklēt arī laikraksta „Latgales Laiks” stendu, abonēt laikrakstu „Latgales Laiks” un „Reklāma Piektdienās” 2019. gadam par īpaši izdevīgu cenu: trīs mēnešiem – 10 eiro, pusgadam – 20 eiro un gadam – 30 eiro. Dāvanā saņemsiet kalendāru.

Izstādes laikā jebkurš varēs piedalīties loterijā, aizpildot kuponu. Izloze notiks 21. septembrī pl. 16.00, kur tiks izlozēts elektroniskais pdf formāta laikraksts „Latgales Laiks” latviešu un krievu valodā līdz šī gada beigām.

Pasākumā novadu kopstendos būs atrodama informācija par novadu sniegtajām iespējām iedzīvotājiem un viesiem, Latvijas tūrisma objektiem, būs iespēja apskatīt un nobaudīt novadiem raksturīgo mājražotāju produkciju, kā arī uzzināt par lieliem un veiksmīgiem novadu uzņēmumiem.

Par iespējām vietējā darba tirgū informēs SIA CV-Online Latvia un Nodarbinātības valsts aģentūra. Ikviens apmeklētājs izstādē varēs iepazīties arī ar reģiona uzņēmumiem – darba devējiem, kas piedāvā gan pastāvīgas darbavietas, gan prakses iespējas skolēniem un studentiem.

“Uzņēmēju dienu Latgalē 2018” ietvaros 21. septembrī pl. 12.00 norisināsies biznesa forums par Latgales reģiona attīstības iespējām: biznesa vidi, efektivitāti un konkurētspēju. Īpaši akcentētas tiks demogrāfijas, izglītības un darbaspēka trūkuma problēmas. Uzņēmējiem būs iespēja piedalīties tīklošanās spēlē “Spidernet”, kas attīsta prasmi īsi un kodolīgi iepazīstināt ar sevi, savu produktu un uzņēmumu.

Savukārt 22. septembrī apmeklētājus priecēs krāšņa kultūras programma, dažādi konkursi un loterijas, degustācijas un citas aktivitātes.

Uz tikšanos “Uzņēmēju dienās Latgalē 2018”!