„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. marts
Otrdiena
Jāzeps, Juzefa
+3.0 °C
apmācies

Daugavpilī kursēs jauni autobusi

daugavpils.lv

SIA „Daugavpils autobusu parks” (DAP) iegādājies septiņus jaunus „Mercedes--Benz Sprinter 516 CDI” autobusus. Tie sāks kursēt jau šomēnes.

Jaunajos „Mercedes–Benz Sprinter” autobusos ir 22 vietas, tostarp 19 sēdvietas un trīs stāvvietas. Tie ir izgatavoti, izmantojot modernas tehnoloģijas, lai nodrošinātu atvieglotu iekļūšanu un pārvadāšanu personām ar funkcionāliem traucējumiem. Autobusi aprīkoti ar dalītiem kondicionētājiem un papildu sildītājiem vadītājam un pasažieriem salonā, tādējādi nodrošinot komfortu braucienu laikā gan vasarā, gan ziemā. Autobusu motori atbilst stingrajām EURO6 apkārtējās vides prasībām. Tie ir ne tikai ekoloģiski draudzīgi, bet arī ekonomiski. „Mercedes–Benz Sprinter”  lieliski piemēroti pasažieru pārvadājumiem gan pilsētas, gan starppilsētu maršrutos.

 „Tā kā jau iepriekš esam sadarbojušies ar „Domenikss” un mūsu autobusu parkā bijuši „Mercedes--Benz Sprinter” autobusi, esam droši, ka septiņi jaunie spēkrati būs kvalitatīvi un komfortabli. Plānots, ka jaunie autobusi kursēs Daugavpils, Krāslavas, Ilūkstes un Dagdas novadā. Autobusos uzstādīta automātiska pieturu nosaukšana,” uzsver SIA „Daugavpils autobusu parks” valdes loceklis Sergejs Mihailovs.