„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Daugavpilī notiks festivāls „Sapņi piepildās!”

pexels.com

20. un 21. oktobrī Daugavpilī notiks starptautiskais jauno talantu konkurss - festivāls „Sapņi piepildās!”, ko ar Daugavpils domes Jaunatnes nodaļas atbalstu organizē vietējā biedrība „Ligzda”.

Pasākuma producente Ņina Tovstonogova informēja, ka festivālā piedalīsies 400-500 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas un citām valstīm vecumā no 4 līdz 25 gadiem. Bērniem un jauniešiem būs iespēja parādīt savu talantu horeogrāfijā, teātra mākslā, dziedāšanā un mūzikas instrumentu spēlē. Plānots, ka konkursā piedalīsies arī bērni ar ierobežotām iespējām un bērnunamu audzēkņi. Visi dalībnieki un konkursanti saņems dāvanas, vispārdrošākie bērnu sapņi īstenosies, pateicoties Sapņu fejai.

20. oktobrī festivālu atklās dalībnieku svētku gājiens, to padarīs krāšņāku reto automobiļi un motocikli, animatori un pūtēju orķestri.

Organizatori sola, ka būs interesanti visiem apmeklētājiem, jo, izņemot koncertus, tiks rīkotas meistarklases un radošās darbnīcas, ziepju burbuļu šovs, fotosesijas, tiks demonstrēta bērnu modes utt. Turklāt festivāla laikā Baltijas kastinga aģentūras pārstāvji rīkos kinoproves.

Festivāls „Sapņi piepildās!” notiks Daugavpils novada kultūras centrā „Vārpa”.