„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Kadru maiņa Daugavpils Bāriņtiesā

daugavpils.lv

28. septembrī pilsētas domes kārtējā sēdē deputāti atbrīvoja Bāriņtiesas priekšsēdētāju Ingu Cauņu no ieņemamā amata. No 1. oktobra šo iestādi vada Elita Praņevska, kura iepriekš bija I. Cauņas  vietniece

Šis lēmums saistīts ar I. Cauņas personīgo lūgumu, kura Bāriņtiesā strādā kopš 2003. gada, bet vada to kopš 2009. gada. Viņa pilnībā uzticas savai vietniecei -- E. Praņevska strādā iestādē no 2004. gada un bija I. Cauņas labā roka kopš iecelšanas vadošajā amatā. Deputāti uzsvēra I. Cauņas augsto profesionalitāti un uzslavēja viņu par pašaizliedzīgu darbu. I. Cauņa arī turpmāk strādās Bāriņtiesā, bet jau kā ierindas darbiniece. Savukārt par Bāriņtiesas jaunās priekšsēdētājas vietnieci iecelta Ruta Velika (tiesā strādā kopš 2008. gada), viņa ir arī Daugavpils domes Administratīvās komisijas priekšsēdētāja.