„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Bumba savos vārtos un soda sitieni

pixabay.com

Latvijas sieviešu futbola pirmās līgas čempionāts Denisa Sarafaņuka trenētajai komandai noslēdzās ar zaudējumu „Mettai” un ceturto vietu.

Šī čempionāta pēdējā spēle „Daugavpilij” bija izšķiroša – uz goda pjedestālu varēja cerēt, tikai izcīnot uzvaru. Diemžēl tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 3:5 un vēl viena sezona – bez medaļām.

Šoreiz jau otrajā minūtē vārtus guva Paula Liniņa, bet pēc četrām minūtēm bumba tika ieraidīta savos vārtos – 1:1. Savukārt 22. minūtē bumbu savos vārtos iesita pretinieces – 2:1.

Pēc tam sekoja 11 m soda sitiens, kuru realizēja rīdzinieces, kā arī līdz pārtraukumam iesita vēl vienus vārtus – 2:3. Taču arī „Daugavpils” pirmajā puslaikā guva vēl vienus vārtus, izlīdzinot rezultātu, - 3:3. Atkal precīza bija P. Liniņa.

Otrajā puslaikā „Daugavpils” vārtos tika ieraidīts vēl viens 11 m soda sitiens, pēc tam zaudēti vārti – 3:5. Jāpiebilst, ka „Mettas” futbolistes uzvarēja, jau būdamas čempiones.