„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Rēzeknes pilsētas kausa izcīņa galda tenisā

rezekne.lv

22. septembrī Tiskādu vidusskolā notika Rēzeknes pilsētas kausa izcīņa galda tenisā. Šajās sacensībās piedalījās sportisti no dažādiem Latvijas novadiem un pilsētām. Tālākais sportists, kas piedalījās šajās sacensībās, bija no Jūrmalas.

Dalībnieki bija sadalīti četrās apakšgrupās, kur pēc apakšgrupu izspēles četri labākie spēlētāji no katras apakšgrupas kvalificējās finālam. Finālā startēja sešpadsmit dalībnieki, kuri arī cīnījās par pilsētas kausu. Spēles bija spraigas, interesantas un pārsteigumiem pilnas.

Pirmo vietu šajās sacensībās izcīnīja Deniss Vasiļjevs (Rēzeknes BJSS), otro vietu ieguva mūsu ilggadējais veterāns Andrejs Rešetnikovs (Rēzekne, “Rebirs sports”), bet trešo vietu šajās sacensībās dalīja Aleksandrs Pahomovs un Raimonds Mūrnieks (abi Preiļu BJSS). Pārējie dalībnieki, kas nepiedalījās finālspēlēs, cīnījās par 17.-22. vietu. Patīkami bija redzēt, ka trīs no četriem godalgu ieguvējiem ir jaunieši. Tas liecina, ka galda teniss attīstās un ir populārs jauniešu vidū Latgalē.