„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

„Rēzeknei” neveiksmīga debija LBL2

pixabay.com

Sācies LBL2 čempionāts - jaunajā sezonā Latgali šajā līgā pārstāv divi klubi.

LBL2 debitē „Rēzekne/Ezerzeme”, kura pagājušajā sezonā uzvarēja trešajā līgā. Rēzekniešu komandā šogad spēlē LBL 3. divīzijas izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs Renārs Bulduris, turklāt no Liepājas atgriezies viens no līderiem Valdis Seņkāns. Savukārt Pāvels Pastušeņa savulaik bija izsaukts uz Latvijas izlasi, bet Kristaps Arbidāns un Rihards Teirumnieks ir čempionāta līderi savā vecuma grupā.

„Rēzekne” nedēļas nogalē aizvadīja divas spēles un abās zaudēja. 5. oktobrī mājās - komandai „Rīdzene”, - 65:71, bet 7. oktobrī, arī savā laukumā, piekāpās RTU – 73:88.

Sezonas sākums neizdevās vēl vienam Latgales pārstāvim „Līvānu stiklam” – vispirms tika piedzīvots zaudējums izbraukuma spēlē ar „Turību” – 69:96, pēc tam mājas spēlē ar RSU – 74:100.

LBL3 pirmās spēles notiks nākamajā nedēļā. Trešajā divīzijā sacentīsies 18 komandas trijās grupās. A grupā – „Līvāni”, B grupā – „Daugavpils novads” un „Jēkabpils”, savukārt C grupā – „Krāslava”.

Pēc diviem apļiem katras grupas trīs labākās komandas iekļūs Top-9. Izslēgšanas spēlēs sacentīsies astoņas komandas, taču 7. un 8. vietas ieguvējas spēlēs ar divām labākajām komandām no grupas, kurā notika cīņa par 10.—18. vietu.