„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Piedalīsimies „Labo darbu nedēļā”

Publicitātes foto

No 15. līdz 21. oktobrim Latvijā norisināsies ikgadējā akcija „Labo darbu nedēļa”, ko rīko labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv. Jau desmito gadu pēc kārtas Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties dažādos pasākumos, lai sniegtu palīdzību tiem, kam tā nepieciešama, kā arī īstenotu labas idejas, lai nestu labumu sabiedrībai.

„Labo darbu nedēļā” pastiprināta uzmanība tiek pievērsta palīdzībai, kuras sniegšanai nav nepieciešams liels finansiālais ieguldījums. Tā var būt palīdzība kādam vientuļam cilvēkam vai vienkārša aprunāšanās, pat smaids un labs vārds kādam var nozīmēt ļoti daudz.

Visi, kas vēlas piedalīties „Labo darbu nedēļā”, var iesniegt savu ideju vai pievienoties tiem, kuri jau to dara. Mājas lapā labodarbunedela.palidzesim.lv jādodas uz sadaļu „Palīdzības lūgumi”, „Ieplāno savu labo darbu”, „Reģistrē paveikto darbu”.

Akcijā var piedalīties gan fiziskas personas, gan kolektīvi, uzņēmumi, skolēnu klases utt.

Pagājušajā gadā akcijā piedalījās vairāk nekā 17 000 cilvēku, kuri paveica aptuveni 400 labu darbu.