„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

Līvānieši novadniekus atbalsta ar koncertu

pixabay.com

7. oktobrī ar labdarības koncertu „Es topu samīļots mazliet” Līvānu katoļu draudzes ticīgie un citi līvānieši atbalstīja divus novadniekus.

Koncerta rīkotāja, ērģelniece un skolotāja Rita Semeiko pastāstīja, ka tika saziedoti vairāk nekā 600 eiro Jersikas pamatskolas skolēnam Naurim, kuram vajadzīgi speciāli apavi un ortodonta palīdzība, un Jevgeņijai dzirdes aparātam. Tā kā ortodonta pakalpojumi maksā 1000 eiro, ziedojumu maratons turpinās, tāpēc visi labas gribas cilvēki var savu mazo vai lielo artavu ielikt Līvānu katoļu baznīcas ziedojumu kastītēs vai atdod draudzes prāvestam ar norādi „Ziedojums līvāniešiem Jevgeņijai un Naurim”.

R. Semeiko ir pateicīga arī citiem akcijas atbalstītājiem - mūziķiem. Šogad koncertu kuplināja Anitas Cinkmanes vadītais vokālais ansamblis „Dižbrāļi”, mūziķis Juris Kulakovs, dziedātājs Ainars Bumbieris un Stirnienes Tautas nama garīgās mūzikas koris „Reversium”.