„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Daugavpils šāvēji izcīna medaļas

freeimages.com

Latvijas U18 čempionātā ložu šaušanā daugavpilieši izcīnīja medaļas, lai gan divu mēnešu laikā nav izpildījuši nevienu reālu šāvienu.

Kopš sabruka šautuves siena, sportistiem vairs nav pilnvērtīgas treniņu bāzes. Visu šo laiku šāvēji trenējās, paceļot roku ar ieroci un nospiežot nepielādētas pistoles gaili. Taču pat pēc šādiem virtuāliem treniņiem Daugavpils šāvēji izcīnīja medaļas.

Ingrīda Mendriķe un Daniils Titkovs kļuva par Latvijas čempioniem, bet Aleksandra Vasiļjeva un Pjotrs Čornijs izcīnīja bronzu šaušanā 10 m distancē (60 šāvieni).

Disciplīnā PP-mix (jauna olimpiskā disciplīna, kad pārmaiņus šauj meitene un puisis) visas godalgotās vietas izcīnīja daugavpilieši. Uzvarēja Mihails Ivanovs/Ingrīda Mendriķe, otrajā vietā – Raimonds Loza/Aleksandra Vasiļjeva, trešajā vietā – Pjotrs Čornijs/Katarina Medvedeva.

Šaušanā ar mazkalibra pistoli 25 m distancē (30 šāvieni apaļā mērķī + 30 šāvieni ātršaušana) I. Mendriķe un Deniss Koževņikovs otrajā vietā, savukārt A. Vasiļjevai – bronza.

Nākamajā nedēļā I. Mendriķe un A. Vasiļjeva startēs Latvijas izlases sastāvā Eiropas jauniešu līgas finālā.