„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+9.2 °C
apmācies

Robežsargs aizturēts par narkotiku glabāšanu

freeimages.com

Šī gada maijā aizdomās par neatļautu narkotisko un psihotropo vielu glabāšanu realizācijas nolūkā Iekšējās drošības birojs aizturēja Valsts robežsardzes amatpersonu, liecina IDB sniegtā informācija. Kratīšanas laikā, kā arī veicot izmeklēšanas darbības personas dzīvesvietā, tika izņemti vairāki desmiti gramu marihuānas, kā arī skaidra nauda.

Iegūstot pierādījumus tam, ka amatpersona ir izdarījusi noziedzīgu nodarījumu, kas paredzēts Krimināllikuma 253.1. panta pirmajā daļā, IDB nosūtījis prokuratūrai kriminālprocesa materiālus, rosinot sākt kriminālvajāšanu.

Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu glabāšanu realizācijas nolūkā soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.