„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Līvānu novada dome neatļauj jaunas spēļu zāles atvēršanu

livani.lv

Līvānu novada domes deputāti noraidījuši iesniegumu par jaunas azartspēļu zāles atvēršanu Līvānu pilsētas centrā, Rīgas ielā 108. Uzņēmums sniedz iesniegumu atkārtoti.

Ar iesniegumu par spēļu zāles un derību punkta atvēršanu Līvānu novada domē bija griezusies SIA “LVBet”. Deputāti domes sēdē vienbalsīgi nobalsoja pret spēļu zāles atvēršanu.

Tomēr uzņēmums Līvānu novada domē ir griezies atkārtoti, lūdzot atļaut azartspēļu zāles atvēršanu nu jau citā pilsētas vietā – Rīgas ielā 88, kurš šobrīd atrodas veikals “Mego”.

“Līvānu novada domes deputāti ir savu vēlētāji deleģēti pārstāvji un mūsu pienākums ir aizstāvēt iedzīvotāju intereses, tāpēc gribam, lai iedzīvotāji dara zināmu mums savu viedokli šai jautājumā. Šādu iespēju nodrošinām, rīkojot iedzīvotāju aptauju. Tā arī parādīs cilvēku noskaņojumu šajā jautājumā,” saka Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ginta Kraukle, uzsverot “šobrīd Līvānos jau darbojas divas spēļu zāles. Mans personīgais viedoklis – es nevēlos ar savu balsojumu veicināt procesus, kā rezultātā cilvēki, it īpaši jaunieši, nonāktu atkarībās, kas pazudina viņu nākotni, iedzen kredītu jūgā, izposta ģimenes”.

Tuvākā mēneša laikā Līvānu novada domei nāksies atkārtoti balsot par jaunas spēļu zāles atvēršanu Līvānos, šoreiz jau citā adresē, Rīgas ielā 88. Līvānu novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus aktīvi paust savu attieksmi un piedalīties iedzīvotāju aptaujā par šo jautājumu. Elektroniski aizpildāma aptaujas anketa pieejama ŠEIT, kā arī drukātā veidā Līvānu novada domes vestibilā (aizpildītas anketas nododamas Domes kancelejā, 210.kabinetā, Rīgas ielā 77, Līvānos).

Iedzīvotāju viedokļus gaida līdz 17.oktobrim.