„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+2.6 °C
daļēji mākoņains

„Dinaburga” revanšējas par zaudējumu

Sergejs Kuznecovs

„Dinaburgas” hokejisti pēc aizpagājušajā nedēļā piedzīvotā pirmā zaudējuma revanšējās mājas spēlē, sagraujot viesus – komandu „Rīga 2002” – 8:2.

Pēc šīs uzvaras „Dinaburga” JAHL čempionātā saglabā līderpozīciju, turpat blakus atrodas „Venta 2002”. Abām komandām pēc septiņām spēlēm ir 18 punkti, kā arī vienāda spēļu iznākuma statistika -- piecas uzvaras, viena uzvara papildlaikā un viens zaudējums papildlaikā. Daugavpilieši ir priekšā, tikai pateicoties labākai gūto vārtu bilancei – 44, „Ventai 2002” -- 35. Turklāt abiem klubiem ir vienāds zaudēto vārtu skaits – 15.

Jāatzīmē, ka „Dinaburga” vislabāk spēlē mazākumā – seši vārti.

Rezultatīvākais spēlētājs ir Artūrs Kuzmenkovs – 20 (6+14). Uzbrucējam joprojām rezultatīvo piespēļu ir vairāk nekā gūto vārtu. Tā ir bijis visas viņa karjeras laikā, un arī Artūrs nespēj izskaidrot, kāpēc tā notiek.

Klubs „Dinaburga” ir arī guvis visvairāk vārtu vienā spēlē – „Zemgales” vārtos ielidojušas 13 ripas.

Pagaidām čempionāts „Dinaburgai” rit veiksmīgi, taču vissvarīgākā spēle notiks šovakar Ventspilī, kur daugavpilieši tiksies ar „Ventu 2002”.

Pilnu spēles statistiku lasiet 23. oktobra numurā.