„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.5 °C
neliels sniegs

Daugavpilī atklāj jaunajiem vecākiem draudzīgu nodaļu

Bērnu izklaides stūrīti Daugavpils 1. pasta nodaļā apgūst Vladimirs Rahmatuļins ar māmiņu Olgu // Foto: Jeļena Čursina

Uzņēmuma „Latvijas pasts” Daugavpils 1. pasta nodaļā, Rīgas ielā 42a, darbojas jaunajiem vecākiem draudzīga pasta nodaļa.

Tagad pastā Daugavpils centrā ir īpašs bērnu izklaides stūrītis. „Latvijas pasta” Latgales reģiona vadītāja vietnieks Gintars Mičulis, šāda bērnu stūrīša atklāšana ir tikai viens no vairākiem pakalpojumiem, ko ieviesis pasts, lai iestādes apmeklējumu padarītu komfortablāku. „Pateicoties šim stūrītim, vecāki nejutīsies traucēti, saņemot sūtījumu vai veicot kādu citu pasta operāciju,” saka G. Mičulis. Bērniem domātais spēļu galds izgatavots no dabīgiem materiāliem Latvijas kartes veidā, kurā iezīmēti „Latvijas pasta” maršruti un lielākās pasta nodaļas.

Izņemot bērnu izklaides stūrīti, ir arī īpaša pakalpojumu poga „Jaunajiem vecākiem”, kuru nospiežot, prioritāti tiks apkalpotas topošās māmiņas un vecāki, kam līdzi ir bērni līdz septiņu gadu vecumam. G. Mičulis atzīmēja, ka klientu plūsmas vadības sistēmā ir arī speciāla poga cilvēkiem ar ierobežotām iespējām.