„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

Aicina pieteikties kvestam “Es esmu tik kareivis…”

Publicitātes foto

17. novembrī, plkst. 11.00 – 17.00, Patriotu nedēļas ietvaros Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs sadarbībā ar biedrību “2play” Daugavpils cietoksnī rīkos kvestu “Es esmu tik kareivis…”. Tas būs savdabīgs dzīvesstāsts, kura gaitā dalībniekiem būs iespējams iejusties kāda Latvijas armijas karavīra lomā, kurš dienēja, vai, iespējams, būtu varējis dienēt Daugavpils cietoksnī starpkaru posmā (1920 – 1940). Ceļojot pa cietoksni, būs iespēja ne tikai izstaigāt vēsturiskās ielas un izjust cietokšņa dārza rudenīgo noslēpumainību, bet arī ienākt tādās ēkas, kuras mūsdienās vairs netiek izmantotas. Kvests būs komandu spēle, un tās dalībniekiem būs jāiziet visi punkti un 1 – 1,5 h laikā jānokļūt līdz finišam.

Pieteikšanās  kvestam  tiešsaitē līdz 12. novembra plkst. 12.00, aizpildot pieteikuma formu.    

Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku skaits, dalībnieku vārds, uzvārds un  vecums (dalībniekiem līdz 12 gadu vecumam obligāti jāierodas ar vecākiem), kā arī vēlamais spēles laiks. Kvesta dalībnieku skaits ir ierobežots, komandā – maksimāli 6 cilvēki. Gadījumā, ja dalībnieku skaits tiks savākts ātrāk, pieteikšanās tiks slēgta pirms norādītā termiņa.

 Tālrunis  konsultācijā +371 29887713 (Jūlija). Kvests notiks latviešu un krievu valodā. Dalība ir bez maksas.

 Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana.