„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Siltinās ēku 18. novembra ielā

pixabay.com

Daugavpils dome un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra parakstīja vienošanos par pašvaldības ēkas 18. novembra ielā 354v energoefektivitātes paaugstināšanas projekta īstenošanu. Ēka pieder Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālajam centram.

Sākotnēji šajā projektā figurēja summa 300 000 eiro apmērā, bet tagad kopējie izdevumi ir samazināti līdz 168 000 eiro.

Ēkas renovācijā tiks nosiltinātas ārsienas, pagrabtelpu un otrā stāva pārsegumi, nomainītas durvis un logi, atjaunota apkures sistēma, ierīkota ventilācijas sistēma, kā arī modernizēts apgaismojums koplietošanas telpās. Vienlaikus paredzēts uzstādīt ugunsdrošības sistēmu un labiekārtot teritoriju. Darbi jāpaveic 2,5 gados kopš līguma parakstīšanas brīža.

Līdzekļu lielāko daļu dome saņems no Eiropas Reģionālās attīstības fonda. Šī vieta turpmāk tiks izmantota pansionāta 3. un 4. grupas klientu izmitināšanai, t.i., šeit nebūs cilvēku ar smagu invaliditāti.