„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Līvānos nebūs trešās azartspēļu vietas

pixabay.com

Pamatojoties uz iedzīvotāju aptauju un Azartspēļu un izložu likumu, Līvānu novada domes deputāti oktobra sēdē neatļāva izveidot trešo spēļu zāli Līvānos.

Līvānu novada domes priekšsēdētāja vietniece Ginta Kraukle pastāstīja, ka deputāti jautājumu skatīja divas reizes, un abās reizēs atteica SIA „LVBet” ierīkot spēļu un derību zāli, un pēdējā reizē tika ņemts vērā būtisks iemesls - 96,4% līvāniešu aptaujā nobalsoja „pret” spēļu biznesa paplašināšanu. Turklāt uzņēmējs pirmajā reizē telpu Rīgas ielā 108 plānojumā nenorādīja, kur atradīsies zāle, bet otrajā reizē uzsvēra, ka tā tiks ierīkota Rīgas ielā 88 un aizņems visu ēku, lai gan tur atrodas divi veikali. Kā skaidroja domes priekšsēdētāja vietniece juridiskajos jautājumos Renāte Šmukste, deputāti lēmumu par atteikumu pieņēma, jo spēļu biznesa organizēšana rada būtisku Līvānu iedzīvotāju interešu aizskārumu.