„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Iecelts Ilūkstes sporta centra direktors

ilukste.lv

Ilūkstes novada domes sēdē Ilūkstes novada sporta skolas Sporta centra direktora amatā apstiprināts Dzintars Pabērzs, šīs skolas absolvents.

D. Pabērzs pastāstīja, ka centīsies dažādot sporta pasākumus, lai sportam pievērstos arvien vairāk novadnieku. „Ilūkstē ir sakārtota sporta infrastruktūra. Esmu nospraudis mērķi ar Ilūkstes novada domes un dažādu federāciju, tostarp Latvijas futbola federācijas, atbalstu attīstīt Ilūksti par Sēlijas novada sporta centru,” uzsvēra D. Pabērzs. 

Jau mācoties Ilūkstes 1. vidusskolā un sporta skolā, Dzintars pievērsās futbolam. Viņa pirmais treneris bija Vladimirs Vinokurovs, kurš jaunieti iesaistījis arī futbola kluba „Vārpa” un vēlāk futbola kluba „Zibens/Zemessardze” spēlēs Latvijas futbola pirmās līgas čempionātā. Dzintars ir absolvējis Daugavpils Universitāti un strādājis par skolotāju Ilūkstes 1. vidusskolā, vēlāk 15 gadus dienējis Valsts robežsardzē, kur bija nodibinājis futbola komandu. Turklāt D. Pabērzs ir ieguvis Valsts robežsardzes koledžas jaunākā virsnieka profesionālo kvalifikāciju.