„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

Izglābās no liesmām

pixabay.com

2. novembrī pl. 5.30 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz kādu dzīvojamo māju Daugavpilī, no kuras logiem bija redzamas liesmas. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg vienstāva ēka 80 kv.m. platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ap pl. 7.30 ugunsgrēks tika likvidēts.

Šajā pat dienā ugunsdzēsēji glābēji Daugavpilī devās arī uz izsaukumiem, kuros dega divas Smilšu un Jātnieku ielā novietotas automašīnas.

1. novembrī ap pl. 11.34 VUGD saņēma izsaukumu uz Višķu ielu Daugavpilī, kur divstāvu angārā dega malkas ražošanas iekārtas un gatavā produkcija 400 kv.m. platībā. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts tikai nākamās dienas agrā rītā, ap pl. 1.00.

4. novembrī ap pl. 18.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Skaistas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vieta, tika konstatēts, ka deg koka ēka pilnā 100 kv.m. platībā, turklāt tai ir iebrucis jumts un sienas.