„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.8 °C
apmācies

Par laimestu abonē „Latgales Laiku”

Egita Terēze Jonāne

Bebreniete Silvija Rapkauska ir „Latgales Laika” oktobra loterijas uzvarētāja. Avīzei ciemojoties Bebrenē parakstīšanās dienā, Silvija saņem laimestu un turpat arī to izlieto, abonējot avīzi 2019. gadam. „Izlasu katru laikraksta numuru no pirmās līdz pēdējai lappusei, tomēr vairāk par visu patīk Ilūkstes novada cilvēku stāsti un notikumi, un receptes. Tā ir mana avīze. Esmu otro reizi laimējusi loterijā un tādu pašu summu. Pirmajā reizē laimests noderēja kā dāvana meitai izlaidumā, bet šoreiz nolēmu, ka parakstīšu avīzi,” uzsver Silvija.

Viņa ir 4 bērnu mamma un 6 mazbērnu vecmamma. Silvija pašlaik strādā Bebrenes pagasta sakopšanas un labiekārtošanas darbos, bet brīvajos brīžos skrien uz mājām, kur ir iekopta neliela saimniecība (dažas gotiņas, cūkas, kaza u.c.), pēcāk arī apmeklē katoļu draudzes māju, lai kalpotu zupas virtuvē. „Cenšos, cik vien varu, palīdzēt zupas virtuvē. Tā darbojas jau gandrīz 8 gadus. Vienu dienu atnāk pieci, citu dienu -- divpadsmit cilvēki. Dievs caur šo kalpošanu mani stiprina, apdāvina, iepriecina,” teic Silvija.