„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.2 °C
apmācies

Novadā izvēlēti jauni komiteju vadītāji

Aleksandrs Rube

Sakarā ar izmaiņām Daugavpils novada domes sastāvā mainījusies komiteju vadība. Finanšu komiteju vadīs domes priekšsēdētājs Arvīds Kucins, bet izglītības, kultūras un sporta jautājumu risināšanu vadīs Jānis Kudiņš.

Par Daugavpils novada domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas vadītāju ievēlēts Jānis Kudiņš (Daugavpils novada partija), kas deputāta mandātu ieguva šī gada februārī pēc tam, kad Svetlanu Kursīti ievēlēja par Vecsalienas pagasta pārvaldes vadītāju. Viņa vietnieks būs Guntars Melnis (Latgales partija), kas domē strādā, kopš Janīna Kursīte ievēlēta par 13. Saeimas deputāti. Jānis Kudiņš ir arī Daugavpils Universitātes Mārketinga direktors, Guntars Melnis – Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Daugavpils biroja vadītājs.

Finanšu komitejas vietnieks turpmāk būs priekšsēdētāja vietnieks Aivars Rasčevskis. Deputāti no partijām “Saskaņa” un “Zaļo un Zemnieku savienība” komiteju vadībā nav pārstāvēti.