„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

Siltas pusdienas Rēzeknē - Ziemassvētku sociālā akcija

rezekne.lv

No 24. līdz 30. decembrim un no 2019. gada 6. līdz 8. janvārim (ieskaitot) plkst. 12.00 notiks tradicionālā Ziemassvētku sociālā akcija, kuras laikā Patversmes virtuvē (Bukmuižas ielā 3) tiks izsniegtas siltas pusdienas Rēzeknes pilsētas pašvaldības trūcīgajiem iedzīvotājiem.

Kā informēja Rēzeknes pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests”, pavisam plānots izsniegt 2000 porcijas (otrais ēdiens un tēja) par kopējo summu 1930 eiro. Vienas porcijas izmaksas ir aptuveni 0,97 eiro. Lai saņemtu siltas pusdienas, līdzi jāņem Sociālā dienesta izsniegta izziņa par trūcīgas personas statusu. Porciju skaits ir ierobežots.

Ziemassvētku sociālās akcijas laikā zupas virtuve nedarbosies. Pilsētas trūcīgie iedzīvotāji zupas virtuvi varēs apmeklēt 2019. gada 2., 3. un 4. janvārī, un sākot no 9. janvāra – katru darba dienu Patversmes ēdamzālē (Bukmuižas ielā 3) plkst. 15.00. Lai saņemtu siltas zupas porciju, klientiem ir jāuzrāda izziņa par trūcīgas personas statusu.