„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Krāslavas māmiņu klubs svinēs jurģus

kraslavasvestis.lv

22. decembrī notiks biedrības „Krāslavas māmiņu klubs” jauno telpu atklāšanas svētki, kurus māmiņas rīkos Ziemassvētku noskaņās.

Biedrības pārstāve Gunta Ahromkina pastāstīja, ka Krāslavas māmiņu klubs darbosies Krāslavas vēsturiskajā centrā Tirgus ielā 7. Pirms tam biedrība pasākumus rīkoja biedrības „Ģimenes centrs „Atvērtība”” un Krāslavas novada pašvaldības telpās. 

Jaunajās mājās, kuras biedrība nomā, arī nākamgad notiks izglītojoši un veselību veicinoši pasākumi jaunajām māmiņām. Tāpat biedrība rīkos jauno māmiņu akvapeldēšanas nodarbības Krāslavas baseinā, aicinās ciemos psihologu, mākslas terapeitu un biodanzas speciālistu, mediķus, kuri stāstīs par kāju vēnu un pēdu veselību. Plānoti arī mammu un mazuļu tikšanās pasākumi, attīstošas nodarbības bērniem, kuri neapmeklē skolu, vasaras nometne vecākiem ar bērniem un otrie Mazo grāfieņu un grāfu svētki Krāslavā.

Biedrības „Krāslavas māmiņu klubs” izglītojošos pasākumus apmeklē vidēji 15 cilvēki, tikmēr svētku norises - 50-60 cilvēki. Viskuplāk apmeklēti bija Mazo grāfu un grāfieņu svētki, kas notika šovasar Krāslavas pilsētas svētku ietvaros.

Krāslavas māmiņu klubā iestājušies 7 biedri, no tiem četri rīko biedrības pasākumus, bet, kā teica G. Ahromkina, biedrība strādā ģimenēm, un to Krāslavā un tās apkārtnē ir daudz.