„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

„Līvānu stiklam” dažādās līgas atšķirīgi panākumi

BK "Līvānu stikls"

LBL3 „Līvānu stikls” turpina krāt zaudējumus. 14. decembrī latgalieši zaudēja VIA BSS-3 – 73:89. Jāpiebilst, ka zaudējumu sērijā šī bija nu jau devītā spēle. Jēkabs Smilškalns guva 22 punktus.

LBL2 līvāniešiem veicas mazliet labāk. 13. decembrī komanda „Līvānu stikls” savā laukumā pieveica RTU – 86:76. Lielisku sniegumu demonstrēja Rihards Strauts – 43 punkti (8 precīzi trīspunktu metieni no 16). Riharda kontā arī 13 atlēkušās bumbas. Savukārt Jānim Lasmanim – 13 punkti, taču cīņā zem groza viņš bija veiksmīgāks – 23 atlēkušās bumbas.

„Līvānu stikls” pirmajā kārtā neiekļuva labāko divpadsmitniekā, taču tagad komanda spēlē bez zaudējumiem otrajā klubu grupā un cīnās par iekļūšanu divniekā, kas garantē dalību izslēgšanas spēlēs.

LBL3 „Daugavpils novads” izbraukumā piedzīvoja zaudējumu spēlē ar „Tukumu” – 69:91. Pašlaik novada komandai desmit spēlēs ir divas uzvaras.