„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Ziemassvētki un Jaunais gads pie Rēzeknes lielās egles

rezekne.lv

25. decembrī plkst. 17.00 pie Rēzeknes egles Festivāla parkā (Pils ielā 17) mazus un lielus dejās un rotaļās aicinās Rēzeknes teātra “Joriks” pasaku varoņi, piepildot Ziemassvētku vakaru ar smiekliem un savstarpējo prieku.

Tāpat katru vakaru līdz 30. decembrim no plkst. 16.00–19.00 Festivāla parkā svētku namiņā var satikt Ziemassvētku vecīti. No 19. līdz 23. decembrim no plkst. 16.00–19.00, kā arī 25. un 26. decembrī no plkst. 16.00–19.00 Festivāla parkā darbosies arī tirdziņš.

31. decembrī plkst. 23.00 Rēzeknē (Festivāla parkā, Pils ielā 17) īsi pirms pusnakts notiks brīnums un ciemos ieradīsies Jaunā gada gars! Jaunā gada nakts ir brīnumu nakts un šajā naktī brīnums notiks arī ar Valmieras teātra aktrisi Regīnu Devīti, kurai īsi pirms pusnakts Jaunā gada gars sniegs iespēju kļūt par Sniegbaltīti.

Lai nākamais dzeltenās zemes Cūkas gads būtu rēzekniešiem īpaši veiksmīgs, viņai līdz pusnaktij būs jāatrod sevis cienīgs kavalieris. Kādus pārbaudījumus Sniegbaltīte būs sagatavojusi saviem pielūdzējiem, kuru no tiem viņa izvēlēsies, lai kopā sagaidītu Jauno gadu, to visu redzēsim viegla flirta apvītajā muzikālajā stāstā “Īsi pirms pusnakts”.

Svētku programmas režisors – Mārtiņš Kagainis, galvenajā lomā – Valmieras teātra aktrise Regīna Devīte, kura daudziem skatītajiem spilgtā atmiņā palikusi kā Zentiņa no populārā pašmāju seriāla “Ugunsgrēks”, piedalīsies arī Rēzeknes deju studija “Stoptime” (vad. Liāna Merņaka-Ņikitina) u. c. mākslinieki. Pusnaktī Jaungada salūts!