„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Sniegbaltītes svētki un ikdiena

Kas viņa ir – Salaveča mazmeita, viņa dzīvesbiedre vai palīdze? Vai tā būtu profesionāla aktrise vai bērnudārza audzinātāja – galvenais, lai Sniegbaltīte ar savu pasakaino uznācienu priecētu bērnus un pieaugušos.

Ikdienā Sniegbaltīte Marina ir mārketinga speciāliste ar divām augstākajām izglītībām, strādā firmā, kas organizē svētkus. Gatavošanās jaunajam gadam viņai sākas jau septembrī – pasaku scenāriji Jaungada uzvedumiem tiek rakstīti, kamēr laukā vēl silts. Bet jau no novembra beigām sākas galvenais Sniegbaltītes darbs nepārtrauktā režīmā. „Sākam no rīta, beidzam naktī— pasākumi bērnudārzos, individuālas vizītes, garāmgājēju sveikšana uz ielas, fotografēšanās u.tt.,” tā Marina apraksta savu darba dienu. Turklāt nedrīkst aizmirst, ka, strādājot ar bērniem, jābūt divreiz uzmanīgākai un rūpīgākai – jābūt individuālai pieejai katram bērnam, jāatceras viņa vārds, iepriekš jāpajautā vecākiem par bērna raksturu, īpatnībām, panākumiem. 

Visu rakstu lasiet 28. decembra numurā.