„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Viļakas iela Rēzeknē nodota ekspluatācijā

rezekne.lv

2018. gada 21. decembrī tika nodots ekspluatācijā Viļakas ielas pārbūvētais posms no Rēzeknes pilsētas robežas līdz Atbrīvošanas alejai.

Objekts tiek realizēts projekta “Atbalsts komercdarbības attīstībai, atjaunojot industriālajām vajadzībām nepieciešamo publisko infrastruktūru, I kārta” ietvaros un tā mērķis ir palielināt privāto investīciju apjomu reģionā, veicot ieguldījumus komercdarbības attīstībai, atbilstoši Rēzeknes pilsētas domes attīstības programmā noteiktajai teritoriju ekonomiskajai un balstoties uz komersantu vajadzībām.

Projekta galvenās darbības ir Rēzeknes pilsētas Viļakas ielas pārbūve posmā no Rēzeknes pilsētas robežas līdz Atbrīvošanas alejai, ūdensapgādes tīklu izbūve, lietus kanalizācijas tīklu izbūve, apgaismojuma tīklu izbūve un gāzes vada tīklu izbūve.

Projektā plānoto darbību rezultātā tiks atbalstīti 4 komersanti, radītas 25 jaunas darba vietas un piesaistītas papildus nefinanšu investīcijas 1 289 553,00 eiro apmērā.