„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Anatolijs Ziļs pamet savu amatu

Sergejs Kuznecovs

SK „Lokomotīve” viceprezidents Anatolijs Ziļs paziņojis par aiziešanu no amata. A. Ziļs sāka strādāt klubā 2013. gadā, taču šī gada sākumā nolēma beigt savu darbu. Par to viņš informē sociālajā tīklā.

„Cienījamie draugi, es vēlos jums paziņot, ka beidzu savu darbu klubā „Lokomotīve”. 2013. gadā es atnācu uz šejieni ar daudzām idejām un lielu vēlēšanos attīstīt klubu. Strādāju no sirds un bez atalgojuma.

Sešās sezonās man ir izdevies realizēt tikai daļu sava plāna. Diemžēl īstenot dzīvē pārējo, sev par lielu nožēlu, es neredzu nekādu iespēju. Tāpēc arī esmu pieņēmis šo sarežģīto un smago lēmumu. Politiskie kari un netīrās spēles gadiem ilgi neļauj klubam brīvi elpot, bet visu laiku strādāt žņaugos un nenoteiktībā es vairs nespēju.

Vēlos pateikties saviem kolēģiem un visiem mūsu spīdvejistiem, kopā ar kuriem visos šos gadus mēs atstājām savu sirdi dažādu pilsētu trekos. Jo katras sacensības ir jauns un neaizmirstams stāsts, piepildīts ar dažādām emocijām un pārdzīvojumiem.

Milzīgs paldies mūsu uzticīgajiem līdzjutējiem, kuri grūtā brīdī atbalstīja un motivēja turpināt cīņu un darbu.

Pateicos kluba partneriem un visiem tiem, kas palīdz mūsu spīdvejam dzīvot un attīstīties. Paldies visiem par spilgtajām emocijām, kuras man ir laimējies piedzīvot kopā ar jums. Tas bija neaizmirstami!

Novēlu „Lokomotīvei” un mūsu puišiem veiksmīgu sezonu, pilnu gaitu uz priekšu un attīstību. Kolēģiem novēlu pacietību, bet pasaulē labākajiem līdzjutējiem – laimīgu 2019. gadu, veselību un daudz jaunu uzvaru!

P.S. Ļoti ceru, ka pienāks laiks, kad spīdvejs kļūs par projektu, ar ko varēs lepoties visi pilsētnieki, nevis būs līdzeklis vietējo politikāņu rēķinu kārtošanai.