„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. aprīlis
Trešdiena
Rūdis, Rūdolfs, Viviāna
+4.2 °C
apmācies

Palielināja prēmijas pašvaldības apbalvojumiem

Publicitātes foto

Pagājušā gada novembrī pilsētas domes deputāti ierosināja jautājumu par nepieciešamību palielināt prēmijas tiem izcilajiem daugavpiliešiem, kuriem tiek piešķirti augstākie pašvaldības apbalvojumi – „Gada balva”, „Goda daugavpilietis” un „Mūža ieguldījums”. Jautājums vairākkārt tika skatīts komitejās, bet galīgo lēmumus tiks pieņemts domes sēdē.

Saskaņā ar grozījumiem, „Gada balvas” saņēmējiem piešķirs 500 eiro (iepriekš 290 eiro), reizē ar titulu „Goda daugavpilietis” piešķirs 1000 eiro prēmiju, apbalvojuma „Mūža ieguldījums” saņēmējiem piešķirs 1500 eiro (iepriekš 400 eiro).

Turpmāk daugavpiliešus ar domes Pateicības rakstu apbalvos arī par drosmi un pašaizliedzīgu rīcību ārkārtas situācijās. Lēmumu par apbalvojumu „Mūža ieguldījums” pieņems domes deputāti, bet pirms tam izvirzītos kandidātus vērtēs speciāli izveidota Apbalvojumu piešķiršanas padome.