„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Aglonas novada dome veic dienesta pārbaudi

pixabay.com

Aglonas novada domes ārkārtas sēdē 4. janvārī izskanēja priekšlikums veikt dienesta pārbaudi projekta „Veselības veicināšanas pasākumi Aglonas novadā” īstenošanā.

Aglonas novada domes priekšsēdētājs Juris Butēvics informēja, ka projekta īstenošana jau ir pabeigta, taču ir pamats uzskatīt, ka tā realizācijas laikā konstatētas nepilnības, un pārbaudes mērķis ir tās atklāt. Pamatojoties uz “Valsts pārvaldes iekārtas likuma” 35. pantu, iestādes

vadītājs var organizēt vai veikt dienesta pārbaudi savā iestādē un zemākās iestādēs, lai noskaidrotu

faktus vai izvērtētu attiecīgo pārvaldes amatpersonu rīcību. Tuvākajā laikā projekta vadītājai būs jāatbild ir visiem jautājumiem, kuri radušies sakarā ar pārkāpumiem projekta realizācijā, kā arī jāiesniedz visa viņas rīcībā esošā informācija.

Aglonas novada domes deputāti nolēma izveidot komisiju dienesta pārbaudes veikšanai, kuras sastāvā būs novada domes juriste, izpilddirektore, Finanšu nodaļas vadītāja un divi deputāti.