„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Cīkstoņi sacentās Jelgavā

Latvijas čempionātā cīņā, kurš norisinājās Jelgavā, daugavpilieši tradicionāli bija favorītu pulkā. Piemēram, brīvas cīņas pārstāvji izcīnīja piecas zelta medaļas no deviņām.

Kārtējo titulu izcīnīja Imants Lagodskis (-97 kg). Pirmajā vietā arī Aleksandrs Morozovs (-61 kg), Maksims Ivanovs (-70 kg), Maksims Arkādijs Ivanovs (-74 kg) un Alans Amirovs (-79 kg).

Klasiskajā cīņā Daugavpils sportistiem četras zelta godalgas – Aleksandram Jurkjanam, Ņikitam Masjukam, Žanam Lizbovskim un Mihailam Čemisam. Aleksandrs un Ņikita gatavojas Eiropas čempionātam, kur notiks cīņa par ceļazīmēm uz II Eiropas spēlēm, kuras šovasar norisināsies Minskā.

Meiteņu konkurencē pirmajā vietā Ramina Mamedova (-62 kg). Sudrabs Jekaterinai Jermaļonokai, Anastasijai Tiliševskai un Lolitai Oboļevičai. Bronzas godalgu izcīnīja Arina Kuharenoka, Tatjana Siņavska un Diāna Maslova.