„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.8 °C
apmācies

Sestdien sāksies reģistrācija jauniešu vasaras nodarbinātībai

Jau šo sestdien, 23.februārī pl. 11.00, sāksies elektroniskā reģistrācija jauniešiem no 13 līdz 14 gadiem darbam vasarā. Reģistrācija notiks Jaunatnes nodaļas mājaslapā https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/darbs un būs pieejama līdz 8.martam.

Reģistrācija pieejama tikai tiem jauniešiem, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Daugavpilī un kuriem nav mazāk kā 13 un ne vairāk kā 14 gadi (ieskaitot), pretējā gadījumā elektroniskā reģistrācija nebūs pieejama. Pieteikuma anketā ļoti rūpīgi jānorāda personas dati, jo kļūdas gadījumā pieteikums tiks noraidīts. Pieteikuma anketa jāaizpilda tikai latviešu valodā.

Tie jaunieši, kuri nevarēs reģistrēties elektroniski, to var izdarīt klātienē, Daugavpils domes Jaunatnes nodaļas telpās (Saules ielā 5a) 23.februārī no pl. 11.00 līdz 12.30. Pavisam skolās šogad varēs strādāt 412 jaunieši vecumā no 13 līdz 14 gadiem.