„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+2.2 °C
daļēji mākoņains

Subatiešus uztrauc ūdens kvalitāte mājokļos

Kā saglabāt skolu, kuras ielas jāremontē, kad sakārtos pirti  -- šos un citus jautājumus uzdeva Subates iedzīvotāji Ilūkstes novada pašvaldības vadītājiem un galvenajiem speciālistiem 19. februārī kopsapulcē, kuru rīkoja pašvaldība.

Kultūras namā bija sanākuši vairāk kā 20 iedzīvotāji, un, kā uzsvēra Subates pensionāru kopas vadītāja Olga Bendorjusa, atnākuši aktīvākie iedzīvotāji, kuri apmeklē gandrīz visus pasākumus.

Iedzīvotāji un pašvaldības pārstāvji runāja par Subates pamatskolas nākotni. Tāpat iedzīvotāji rosināja remontēt sabiedrisko pirti, sakārtot Kalna un Domes ielu, uzlabot publisko tualeti, kā arī lūdza vismaz divas reizes gadā izvest ledusskapjus, televizorus un citus lielgabarīta atkritumus. Kā informēja pašvaldības speciālisti, šogad tiks sakārtota viena no pieminētajām ielām, uzstādīts autobusu pieturas paviljons un pārskatīta lielgabarīta atkritumu izvešanas kārtība. Viņi aicināja subatiešus biežāk rīkot sakopšanas talkas.

Subatiešiem jautāju arī par ūdens kvalitāti, jo šo jautājumu viņi laikrakstam uzdod bieži.

Visu rakstu lasiet 22. februāra numurā.