„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.3 °C
apmācies

Saules skolas direktore Inguna Kokina iesniegusi apelāciju

Profesionālās izglītības kompetences centra „Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola „Saules Skola”” direktore Inguna Kokina iesniegusi Daugavpils domes priekšsēdētājam Andrejam Elksniņam apelāciju par domes priekšsēdētāja pirmā vietnieka Igora Prelatova rīkojumu, ar kuru viņa atstādināta no amata pienākumu pildīšanas.

Komentējot savu rīcību, I. Kokina „Latgales Laikam” atzina, ka šādi rīkojusies, jo nepiekrīt nevienam no uzrādītajiem punktiem un neredz pamatu viņas atstādināšanai no Saules skolas amata pienākumu pildīšanas: „Iesniedzu argumentētu paskaidrojumu ar visiem dokumentiem, kas attiecas uz šo auditu, un iesniedzu arī savu prasību atcelt šo rīkojumu par manu atstādināšanu un ļaut man pilnvērtīgi pildīt skolas direktores pienākumus.”

Dokumentā, kuru I. Kokina ir saņēmusi, kā iemesls viņas atstādināšanai esot norādīts tikai tas, ka viņa neesot bijusi pietiekami laipna pret kādu no domes auditoriem. Ja domes vadībai ir kādas citas aizdomas vai fantāzijas šajā sakarā, viņai par to nekas neesot zināms, jo rīkojumā par to nav teikts ne vārda, norādījusi I. Kokina.

Visu rakstu lasiet 22. februāra numurā.