„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Inguna Kokina atjaunota Saules skolas direktores amatā

Ar Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa rīkojumu Inguna Kokina ir atjaunota profesionālās izglītības kompetences centra „Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola „Saules Skola”” direktores amatā.

I. Kokina pastāstīja, ka ir saņēmusi no pašvaldības vadītāja atbildi uz savu apstrīdējumu. Rīkojums par atstādināšanu ir atcelts un viņa ir atjaunota darbā par Saules skolas direktori.

„Es jau savā iesniegumā pierādīju, ka man adresētie apvainojumi nav pamatoti, tādēļ arī lūdzu atcelt rīkojumu, ar kuru tiku atstādināta no Saules skolas direktores amata,” teica I. Kokina.

Rīkojumā par I. Kokinas atjaunošanu ieņemamajā amatā norādīts, ka ir zuduši apstākļi, kas bijuši par pamatu rīkojuma izdošanai, proti, izglītības iestādē ir noslēgusies domes Revīzijas un audita nodaļas veiktā pārbaude un ir saņemti revīzijas ziņojumi.

Visu rakstu lasiet 26. februāra numurā.