„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

LATVIJAS MAIZNIEKS kārtējo reizi atzīts par labāko darba devēju Latgalē

1. martā SEB Inovāciju centrā tika pasniegtas ikgadējās “CV Online Latvia” rīkotās aptaujas “TOP Darba devējs 2018” balvas. AS “LATVIJAS MAIZNIEKS” piekto reizi tika atzīts par labāko darba devēju Latgales reģionā. Šobrīd lielākajā maizes ceptuvē Latvijā ir nodarbināti 270 darbinieki, kas ir par 8% vairāk kā 2018. gada sākumā.

“TOP Darba devējs” ir ikgadēja aptauja par Latvijas iekārotākajiem un labākajiem darba devējiem, kuru organizē vadošais interneta personāla atlases uzņēmums “CV-Online Latvia”. Aptaujas ietvaros darba devēji tiek nominēti vairākās kategorijās, un katru gadu balsojumā piedalās vairāki tūkstoši darba ņēmēju, kas padara to par uzticamāko un vērienīgāko darba devēju topu Latvijā. Aptaujas galvenais mērķis ir noskaidrot iepriekšējā gada iekārojamāko Latvijas darba devēju, kas pirmais nāk prātā darba ņēmējiem, kā arī labākos darba devējus biznesa sektoros un reģionos.

2018. gada sākumā AS “LATVIJAS MAIZNIEKS” tika nodarbināti 250 darbinieki, bet 2019. gada sākumā par 8% vairāk – 270 darbinieki.