„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpilī svētkos uzstāsies Polina Gagarina

Šogad Daugavpilī svētkos Vienības laukumā varētu uzstāties pazīstamā Krievijas estrādes zvaigzne, Eirovīzijas konkursa dalībniece Polina Gagarina, kā arī leģendārās pašmāju grupas „Jumprava” un MUSIQQ, „Latgales Laiks” noskaidroja Daugavpils Kultūras pārvaldē.

Līgums par uzstāšanos pagaidām gan ir noslēgts tikai ar P. Gagarinu, ar pārējiem pārrunu process turpinās.

Daugavpilī svētku programmā atkal varētu atgriezties arī aviācijas šovs -- lidmašīnu gaisa izrāde un izpletņlēcēju sacensības uz nolaišanās precizitāti. Arī dialogs ar aviācijas sporta pārstāvjiem patlaban turpinās.

Šogad Daugavpils svētku pasākumi norisināsies no 7. līdz 9.jūnijam. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad netiek plānotas atsevišķas svinības pilsētas mikrorajonos, toties joprojām ir plānotas sporta aktivitātes. Tiek izskatīta arī ideja par to, lai darba dienās pirms svinīgas nedēļas nogales Daugavpils baznīcās varētu notikt mūzikas koncerti. Plānots ir nedaudz mainīt svētku gājiena norises laiku – pl.14, bet krāšņa uguņošana iecerēta, kā ierasts pl. 23.