„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.4 °C
nedaudz mākoņains

Traģiskā negadījumā gāja bojā divi Krāslavas basketbolisti

Svētdienas vakarā, braucot mājās no spēles Tukumā, gāja bojā divi basketbola kluba „Krāslava” basketbolisti -- Edgars Gribs un Leonīds Terentjevs.

Valsts policijas Latgales reģionālās pārvaldes preses pārstāve Ksenija Belova informē, ka traģiskais negadījums notika 3. martā ap pl. 21.20 Ilūkstes novada Šēderes pagastā, kad automašīnas Audi vadītājs, braucot no Ilūkstes puses, nav ticis galā ar sava transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā automašīna iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kur tai sānā ietriekusies smagā mašīna WDB Actros ar piekabi Schmitz.

Gan vieglās automašīnas vadītājs, gan pasažieris gāja bojā notikuma vietā.  Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti precīzi notikuma apstākļi.

Ir zināms, ka abi sportisti todien atgriezās no spēles Tukumā, kur bija piedzīvots zaudējums Latvijas basketbola līgas trešās divīzijas spēlē ar BS "Tukums/TSS" ar rezultātu 87:72. Abi basketbolisti laukumā devās Krāslavas komandas pamatsastāvā.

Edgars Gribs bija arī „Krāslavas/Daugavpils” jauno basketbolistu treneris un BK „Krāslava” galvenā trenera palīgs, Daugavpils Universitātē mācījās par sporta un sociālo zinību skolotāju.