„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+3.5 °C
apmācies

Sieviešu dienā „uzziedējušas” pilsētas ielas

Atzīmējot Starptautisko sieviešu dienu, 7. un 8. martā Daugavpilī, kā ierasts, notiek plaša ziedu tirdzniecība. Tos tirgo gan daudzviet pilsētas centrā, gan arī pilsētas mikrorajonos.

Kā jau katru gadu šajos datumos ierasts, tulpju cenas ir visai augstas. Neskatoties uz to, pieprasījums pēc šiem ziediem ir stabils.

Pilsētas pašvaldība jau februāra sākumā izsludināja pieteikšanos ielu tirdzniecībai ar pašaudzētiem ziediem pašvaldības iekārtotajās pastāvīgajās vietās un ielu tirdzniecībai ar ziediem pilsētas mikrorajonos 7. un 8. martā.

Ziedu tirgotāji šogad ir īpaši aktīvi tirdzniecībai pašvaldības ierīkotajās tirdzniecības vietās: Valkas ielā (starp Strādnieku un L. Dārza ielu) -- 17 vietas un Smilšu ielā 98A – 3 vietas. Pilsētas mikrorajonos rezervēta 71 tirdzniecības vieta. Iegādāties ziedus pie ielu tirgotājiem var Centrā, Ķīmiķu mikrorajonā, Jaunbūvē, Jaunajā Forštatē un Grīvā.