„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.0 °C
apmācies

Iereibis autovadītājs mēģina piekukuļot policistus

9. martā ap pl. 1.20 VP Ludzas iecirkņa policisti, patrulējot Kārsavas novadā, apturēja kādu aizdomīgu BMW markas transportlīdzekli. Veicot ierasto dokumentu pārbaudi, likumsargi ievēroja, ka automašīnas vadītāja izelpā ir jūtama alkohola smaka. Veicot pārbaudi, noskaidrojās, ka vīrietis atrodas 1,74 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas, BMW vadītājs – 1995.gadā dzimis vīrietis, policijas darbiniekiem piedāvājis kukuli, par ko pret viņu ir uzsākts kriminālprocess. Pašlaik vīrietim ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, kā arī draud kriminālatbildība par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem.

Atgādinām, ka par kukuļdošanu paredzēts sods -- brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbi vai naudas sods.