„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+4.2 °C
daļēji mākoņains

Daugavpilī dzēsti trīs kūlas ugunsgrēki

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 21.marta plkst. 6.30 līdz 22.marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigāde saņēma deviņus izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu un trīs uz glābšanas darbiem.

Vakar Daugavpilī un tās apkaimē tika dzēsti trīs kūlas ugunsgrēki – šādi izsaukumi tika saņemti uz Smilškalna ielu Daugavpilī, kur kūla dega viena hektāra lielā platībā, Rasas un Nometņu ielas krustojumu Daugavpilī, kur dega kūla un zaru kaudze 10m2 platībā un Daugavpils novada Laucesas pagastu(kūla dega 5000m2).

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji Līvānos dzēsa sodrējus dzīvojamās mājas dūmvadā. Ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama arī Sēlijas ielā Daugavpilī, kur dega atkritumi 2m2 platībā, kā arī A.Pumpura ielā Daugavpilī, kur dega atkritumu konteineris 3m2 platībā.