„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Negadījumos neiztika bez cietušajiem

15. martā Daugavpilī ap pl. 11.15 Daugavas un Parādes ielas krustojumā kāds 1951. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Opel, neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu Toyota, kuru vadīja 1959. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas Toyota pasažiere – 1961. gadā dzimusi sieviete.

Tajā pat dienā ap pl. 16.15 Krāslavas novada Kalniešu pagastā 1969. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas Audi vadību, kā rezultātā auto nobrauca no ceļa un apgāzās. Avarējušās automašīnas vadītājam mediķi sniedza palīdzību notikuma vietā.  

Savukārt tās pašas dienas pēcpusdienā ap pl. 17.45 Daugavpilī, Kauņas un Arodu ielas krustojumā, notika sadursme starp automašīnām Mazda, kuru vadīja 1974. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu BMW, kuru vadīja 1979. gadā dzimusi sieviete. Mazda vadītājs neievēroja ceļazīmes „Dodiet ceļu” prasības, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar BMW markas transportlīdzekli. Pēc negadījuma BMW vadītāja vērsās pēc palīdzības medicīnas iestādē.

17. martā pl. 12.30 Līvānu novada Turku pagastā 1959. gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas Renault vadību, kā rezultātā auto nobrauca no ceļa un uzbrauca šķērslim – metāla barjerai. Mediķi negadījuma vietā konstatēja autovadītāja nāvi. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikuma apstākļi.